ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΣΩΤΗΡΗ!

"Έφυγε" ο Σωτήρης Μουστάκας
«E» Online 10:19



«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο δημοφιλής ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Σωτήρης Μουστάκας. Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια πρόβας στο θέατρο αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών. Εισήχθη επειγόντως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Σωτήρης Μουστάκας γεννήθηκε το 1940 στην Κύπρο. Έπαιξε σε δεκάδες παραγωγές του ελληνικού κινηματογράφου και θεατρικές παραστάσεις.
Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μαρία Μπονέλου

Απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου υπηρέτησε μέχρι την τελευταία στιγμή με πάθος την ελληνική κωμωδία και την τηλεόραση, ενώ το ταλέντο έλαμψε σε ρόλους του Αριστοφάνη.

Μέχρι προ ημερών έκανε πρόβες με τον Θύμιο Καρακατσάνη με τον οποίο θα ανέβαζαν Αριστοφάνη σε περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας: «Ο Σωτήρης Μουστάκας, μέσα από την μακρόχρονη πορεία του, άξιος συνεχιστής της Αρχαίας σάτιρας, με το γνήσιο ταλέντο του και τον προικισμένο του χαρακτήρα, έδινε στην έννοια της ψυχαγωγίας την αρχαιοελληνική της σημασία. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του."



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Αρχική σελίδα