14χρονη νεκρή από κοκαΐνη

Σοκ στην κοινή γνώμη από το θάνατο 14χρονης από κοκαΐνη σε πόλη της βόρειας Ελλάδας. Ακόμα δεν έχει γίνει νεκροτομή, από τα στοιχεία της προανάκρισης, όμως, προκύπτει ότι το κορίτσι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το περιβάλλον της ανήλικης, η κοπέλα είχε σχέσεις με τον 32χρονο, άεργο ο οποίος φέρεται να είναι χρήστης και κατηγορείτε ότι προσπάθησε να την μυήσει στο σκληρό κόσμο των ναρκωτικών, με αποτέλεσμα το θάνατο της.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Γιώργος Φωτεινόπουλος, δυστυχώς επιβεβαιώνονται οι μελέτες ότι πλέον οι νέοι κάνουν χρήση ναρκωτικών από την εφηβεία.

πηγή: Ant1

1 σχόλιο

  1. Το σοκ Γιώργο μου δεν έγκειται στην είδηση ότι 14χρονα παιδιά είναι εθισμένα στα σκληρά ναρκωτικά, είναι που απλά δικαιώνονται οι μελέτες του ΟΚΑΝΑ και που ολόκληρες κοινωνίες(κυρίως αυτό)συνεχίζουν να πέφτουν από τα σύννεφα, σαν να ζουν αλλού. Τι άλλο να γράψω, συγκλονισμένος από το γεγονός, αυτό που πιστεύω είναι και για αυτό το έγλημα θα αφιερωθούν μερικά δελτία και μετά πάλι...στα σύννεφα όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχική σελίδα