Δημοπρασία ανθρωπιάς

Στις 28 Ιουνίου στο κατάστημα T.G.I. FRIDAY’S Κεφαλαρίου από τις 20.00 -22.00 θα πραγματοποιηθεί τελικά η δημοπρασία των T.G.I. FRIDAY’S και του Ιδρύματος των Αστέγων. Στη δημοπρασία θα πουληθούν αντικείμενα επωνύμων του καλλιτεχνικού, αθλητικού και πολιτικού στερεώματος. Από την προσπάθεια δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο Πανιώνιος. Ο σύλλογος μας έχει προσφέρει μια φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας και μια της μπασκετικής με τις υπογραφές των παικτών. Η μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και οικονομικής στήριξης του Ιδρύματος των Αστέγων του Δήμου Αθηναίων ξεκίνησε με πρωτοβουλία των T.G.I Friday’s, στο πλαίσιο της ανακήρυξης του 2007 ως « Έτους των Αστέγων». Στο επίκεντρο αυτής της εκστρατείας που τίθεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, βρίσκεται μεγάλη δημοπρασία με αντικείμενα γνωστών προσωπικοτήτων τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ιδρύματος.

Τα T.G.I Friday’s στο πλαίσιο των ενεργειών που εντάσσονται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης θα προσφέρουν οικονομική στήριξη για τον εξοπλισμό της νέας αίθουσας σίτισης του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων. Επίσης, σε όλα τα καταστήματα της Αθήνας -Κολωνάκι, Παγκράτι, Αμπελόκηπους, Κεφαλάρι και Γλυφάδα- θα τοποθετηθούν ειδικά κατασκευασμένα σπιτάκια (happy houses) όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν αντικείμενα του Ιδρύματος των Αστέγων (t-shirts, μπρελόκ, καπέλα, pins, αυτοκόλλητα,), καθώς επίσης να προμηθεύονται και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Η δημοπρασία θα “τρέχει” on line στις ιστοσελίδες www.Fridays.gr και www.skroutz.gr .Μπορείτε να δημοπρατήσετε για τις εμφανίσεις στις παρακάτω συνδέσεις:

Εμφάνιση ποδοσφαίρου: http://www.skroutz.gr/auctions/show/9920
Εμφάνιση μπάσκετ: http://www.skroutz.gr/auctions/show/9912

Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) φιλοξενούνται καθημερινά, καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, περισσότεροι από 160 άποροι συνάνθρωποί μας, ηλικίας 18-65 ετών και σιτίζονται, μεσημέρι και βράδυ, περίπου 1.200 άνθρωποι. Στο Ίδρυμα προσφέρονται επίσης υπηρεσίες για τη συμβουλευτική και ψυχολογική στήριξη του φιλοξενούμενου και την κοινωνική του επανένταξη. Περισσότερες πληροφορίες στο www.kyada.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Αρχική σελίδα