Εντυπωσιακός ο Πανιώνιος 4-3 την Λάουτερν

Ο Πανιώνιος αποδείχτηκε... κακός φιλοξενούμενος και υποχρέωσε την Καϊζερσλάουτερν σε ήττα με 4-3 και μάλιστα μπροστά στο κοινό της που πήγε στο γήπεδο για πρώτη φορά φέτος για να δει την ομάδα του. Οι "κυανέρυθροι" έδειξαν να "λύνονται" από τις σκληρές προπονήσεις των τελευταίων ημερών. Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μάκος έκανε το 0-1 για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε στο 15' να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Φερνάντες έκανε την μπαλιά στον Κόντi και ο νεαρός την έστειλε στα δίχτυα των Γερμανών, κάνοντας το 0-2. Ο Πανιώνιος συνμέχιζε να πιέζει και στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης έφτασε σε τρίτο γκολ. Ο Ντάριο Φερνάντεζ που φαίνεται ότι επέστρεψε απολύτως υγιής μετά τον τραυματισμό του, με εξαιρετική πάσα πέρασε στον Κόντi ο οποίος και έκανε το 0-3. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι άρχισαν να ισορροπούν τον αγώνα και μείωσαν αρχικά σε 1-3 με φάουλ του Μπολ, ενώ με σουτ του ίδιου παίκτη στο 43', έκαναν το 2-3. Ετσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ο Πανιώνιος ήταν αυτός που και πάλι είχε την υπεροχή. Στο 58ο λεπτό, ο Βάγκνερ πέρασε στην θέση του Φερνάντζε και στο 61' έγραψε το 2-4 με θαυμάσια λόμπα, μέσα από την περιοχή. Στο 80' ο Μπολ πέτυχε το τρίτο του γκολ, αλλά και της ομάδας του και διαμόρφωσε το τελικό 3-4. Ο Πανιώνιος στο επόμενο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 3-5 με τον Αραβίδη, όπως και στις καθυστερήσεις με τον Βάγνερ.

Πανιώνιος
: Κένινγκ (46' Κρέσιτς), Μανιάτης (70' Μπουρελάκος), Πλετς (70' Κοντέ), Τζιμπούρ (70' Παύλου), Μάκος (70' Γκιτσάλης), Κουμορτζί (70' Γκάσπαρ), Κόντi (70' Σκούφαλης), Μαϊστόροβιτς (70' Καπετάνος), Γουνδουλάκης (70' Αραβίδης), Σπυρόπουλος (46' Γουσούλης), Φερνάντεζ (58' Βάγκνερ).

Καϊζερσλάουτερν
: Φρόμλοβιτς, Μπέντα (86' Σούσκο), Ράινερτ (62' Νεουμπάουρερ), Ράνστρομ (57' Στάκνικ), Μπερνιέρ, Μπελινκχάουζεν, Μπουγκέρα, Μπολ, Μίλερ (80' Μπάουνας), Γιέντρισεκ, Σόνχαιμ (68' Ντιάρα). (25/7 20:53)

656 ... Γιώργος Μπιτσικώκος

Από το : www.supersport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Αρχική σελίδα