Φιλική νίκη του Πανιωνίου. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ


Φιλική νίκη με 1-0 επί του Εργοτέλη πέτυχε ο Πανιώνιος σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Καρπενήσι και είχε...άρωμα από Σούπερ Λίγκα. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Αραβίδης στο 11’.

Ο Έβαλντ Λίνεν και ο Νίκος Καραγεωργίου είχαν την ευκαιρία να κάνουν δοκιμές και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών τους και την πορεία της προετοιμασίας των ομάδων τους. Στο 70’ ακυρώθηκε γκολ του Νατσέφσκι ως οφσάιντ.

Ο Έβαλντ Λίνεν είδε για μία ακόμη φορά τον Μαϊστόροβιτς, προκειμένου να αποκτήσει ολοκληρωμένη άποψη για τις ικανότητες του Κροάτη με γερμανικό διαβατήριο αμυντικού μέσου.

Αντίθετα, ο Σενεγαλέζος Ασάν Σι, πρώην παίκτης της Ξαμ–Ξαμ, μάλλον απογοήτευσε καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι αντικαταστάθηκε στο 75’ από τον Κοντοέ και η πιθανότατα η περίπτωση του δεν θα προχωρήσει.

Για τον Εργοτέλη έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Γραμμόζης, ενώ δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους περισσότερο οι Πόζα, Ογκνιένοβιτς, Μπουντιμίρ και Γιάννης Κοιλιάρας.

Πανιώνιος: Κρέσιτς, Αραβίδης, Μάκος, Σπυρόπουλος, Γουνδουλάκης, Γκάσπαρ, Πλετς, Κόντι, Καμπαγέρο, Καπετάνος, Μαϊστόροβιτς. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Κρέσιτς, Παύλου, Γκιτζάλης, Τζιμπούρ, Ασάν Σι (75' Κοντοές), Μπερτέ, Κουμορτζί, Σκούφαλης, Γουσούλης, Στασινόπουλος, Μανιάτης.

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Μιλάντιν, Κορδονούρης, Κεφαλούκος, Ματθαιάκης, Κοιλιάρας, Τζούνιορ, Χατζί, Φραγκουλάκης, Σκουλούδης, Νατσέφσκι. Έπαιξαν και οι: Χίμπλιγκερ, Τάσιτς, Πηγιάκης, Καρέλλης, Ανυφαντάκης, Γραμμόζης, Κένεντι.
Από το site : www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Αρχική σελίδα