Ο κρυφός πόλεμος που γίνεται στην Kallisti ferries


Τελικά κάποιοι δεν θέλουν την πρόοδο και τη βελτίωση των συγκοινωνιών στο Νομό Σάμου.
Κι όμως, το corsica erxpress 3 εμφανίστηκε εχθές στη Σάμο...

(Το παρακάτω κείμενο το πήρα αυτούσιο από γνωστό forum που ασχολείται με τη ναυτιλία και το παραθέτω για να δούμε τη σαπίλα και τα κυκλώματα που λυμαίνονται το χώρο της ναυτιλίας)

Το corsica erxpress 3 εμφανίστηκε εχθές στη Σάμο...

Σήμερα 27/6/07 και περί ώραν 14.15 ακριβώς περνούσε το φανάρι του λιμένος Βαθέος Σάμου, προερχόμενο απο Καρλόβασι - Εύδηλο - Μύκονο - Τήνο - Σύρο - Πειραιά. Νομίζω ότι αναχώρησε στις 08.30.
Αρχιζε να σφυρίζει, ανταπέδωσε το samos spirit, μετά την παράλαξη του φανού, έκανε αριστερή στροφή 180ο, πόντισε την άγκυρα και με τα δύο bow στο ρελαντί, πλαγιοδέτησε στην αμβλεία γωνία.
Ηταν 14.30 πού έπεσε ο καταπέλτης αυτή τη φορά ολόκληρος στο τσιμέντο, έδεσε πρυμνιούς κάβους ο ΚΑΒΟΔΕΤΗΣ ΣΑΜΟΥ και σε 5 λεπτά μπήκε το πρώτο ΙΧ. Οχι για να ταξιδέψει αλλά ...για να ξεφορτώσει τα έτοιμα φαγητά, προσφορά της kallisti ferries στο πλήρωμα και την 3μελή επιτροπή του ΥΕΝ, που επέβαινε για πιστοποίηση.

14.45 απέπλευσε για Αγιο, Πάρο, Νάξο, Πειραιά. Αύριο παίρνει το πιστοποιητικό που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών όλη την εβδομάδα και έκανε όλους να τρέχουν και να μην φθάνουν, ανοίγει το σύστημα κρατήσεων αύριο και την Παρασκευή 29/6 και ώρα 17.00 αναχωρεί για το πρώτο του δρομολόγιο απο Πειραιά δια Εύδηλο - Καρλόβασι - Βαθύ. Επιστροφή την Κυριακή 1 Ιουλίου 16.45 απο Βαθύ διά Καρλόβασι - Εύδηλο - Πειραιά.

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα κάνει 3 δρομολόγια και απο 9/7 καθημερινά
07.30 ή 08.00 απο Βαθύ, 17.00 απο Πειραιά.

Βέβαια δεν μπορώ να μην αναφέρω και να καταγγείλω τον πόλεμο που υπέστη η εταιρεία την προηγούμενη εβδομάδα είτε για το πιστοποιητικό του πληρώματος που δεν υπογράφετο απο το ΥΕΝ, είτε για το σαμποτάζ της διακοπής των τηλεφώνων της kallisti ferries και παρακαλώ κανένα μέλος να μην αρχίσει τα γιατί και τα πώς. Πάρτε τον κ. Σπανό στο τηλέφωνο να σας τα εξηγήσει ο ίδιος.

Τα κατήγγειλε επίσημα το Σάββατο σε ραδιοφωνική ναυτιλιακή εκπομπή της Σάμου και είναι όλα καταγεγραμμένα. Είναι πολύ πικραμένος απο τον ....υγιή ανταγωνισμό του Πειραιά γιαυτό και σκέφτετε να αποδείξει ότι τελικά ..δεν μασάει.
Οσο για το δοκιμαστικό στην Ραφήνα σας πληροφορώ ότι έγινε επειδή με την άφιξη και την πιστοποίηση του sardinia express μάλλον θα δείτε δρομολόγιο ΡΑΦΗΝΑ - ΧΙΟΣ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ σε λιγότερο απο 4 ώρες στη Χίο και 5.30 για Μυτιλήνη. Σκέψεις βέβαια εκφράζω και φυσικά δεν είμαι ο εκπρόσωπος τύπου της kallisti ferries.

To σημερινό remetzo φωτογραφήθηκε με αναλογική κάμερα και περιλαμβάνει 30 στάσεις. Μόλις εκτυπωθεί θα σκαναρισθεί και θα ανέβει στο forum. Δυστυχώς το κατάστημα δεν διαθέτει ακόμα ψηφιακή. Υπολογίζουμε για ....τις εκπτώσεις τον Αύγουστο. Στον κ. πλοίαρχο και το πλήρωμα ευχόμαστε καλά ταξίδια και καλές θάλασσες.

Από το www.samosnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Αρχική σελίδα