Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Πανιώνιος!

Ο Λουρένσο αποφεύγει τους αμυντικούς του Ολυμπιακού και σουτ-βολίδα «εκτελεί» τον Μπούτινα διαμορφώνοντας το σκορ στο 2-1 για τον Πανιώνιο

Μπορεί τα βλέμματα στο "Καραϊσκάκη" να ήταν στραμμένα στον Ολυμπιακό και στα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα ωστόσο ο Πανιώνιος ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση. Οι "κυανέρυθροι" ήταν πολύ καλύτεροι και επικράτησαν των "ερυθρόλευκων" με 2-1, δείχνοντας ότι θα είναι και φέτος σκληρό καρύδι.


Οι φιλοξενούμενοι στο 14' άνοιξαν το σκορ, όταν από την πάσα του Κουμορτζί, ο Τζιμπούρ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της... προβληματικής "ερυθρόλευκης" άμυνας και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μπούτινα. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος έδειξε ανέτοιμος, στο 36' έφερε το ματς στα ίσια. Ο Τζόρτζεβιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Zoύλιο Σέζαρ εκμεταλλεύτηκε την άσχημη έξοδο του Κένινγκ, πήρε την κεφαλιά, ο Κόντι όμως έδιωξε τη μπάλα πάνω στην γραμμή και στο "ριμπάουντ" ο κωνσταντίνου από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Οι δύο προπονητές με τις πολλές αλλαγές στάθηκαν αφορμή για να πέσει λίγο ο ρυθμός του αγώνα, όμως ο Λουρένσο στο 90ο λεπτό φρόντισε να... γεμίσει με αρκετά ερωτηματικά τους φίλους των "ερυθρολεύκων". Ο 24χρονος επιθετικός από την Ανγκόλα, με ατομική προσπάθεια έφτασε έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού και με εκπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τον Πανιώνιο.

· Δεν ήταν λίγες οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν με το σφύριγμα της λήξης κυρίως προς το πρόσωπο του Τάκη Λεμονή.

· Το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Οσασούνα, που θα γίνει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Τετάρτη, θα αρχίσει στις 20:00, αντί στις 19:00 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

· Κόσμο στο γήπεδο δεν είχε μόνο ο Ολυμπιακός καθώς και ο Πανιώνιος είχε τη συμπαράσταση περίπου 150 οπαδών.

· Περίπου 10.000 οι θεατές που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Ολυμπιακός: Μπούτινα, Πατσατζόγλου (74' Μάρκο Νε), Σέζαρ (65' Παπαδόπουλος), Στολτίδης (46' Τοροσίδης), Νούνιες (74' Μενδρινός), Τζόρτζεβιτς (76' Λάτσκο), Ζεβλάκοφ (74' Πάντος), Ραούλ Μπράβο (69' Ντομί), Αντζας, Κωνσταντίνου (46' Ματσούκας), Λεντέσμα (79' Φακίνος).

Πανιώνιος: Κένινγκ, Μανιάτης (80' Παύλου), Μπερτέ (80' Κουτσόπουλος), Πλετς (75' Κοντέ), Τζιμπούρ (80' Καπετάνος), Μάκος (80' Γκασπάρ), Κουμορτζί (80' Γκασπάρ), Κόντι (80' Αραβίδης), Γουνδουλάκης (65' Λουρένσο), Σπυρόπουλος (80' Σκούφαλης), Νικολάου (65' Φερνάντες).


Δηλώσεις

Λεμονής: «Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και είναι φυσικό να μην είμαστε ακόμα έτοιμοι. Δοκιμάζουμε ακόμα κάποια συστήματα. Το καλό και αυτό που φαίνεται είναι ότι είμαστε γρήγοροι σαν ομάδα. Πρέπει να σκεφτεί κάποιος ότι μερικοί παίκτες ούτε καν γνωρίζονται μεταξύ τους. Σχετικά με τον Λεντέσμα θέλω να πω ότι θα τους δοθεί ακόμα περισσότερους χρόνος, αφού έχει παίξει ελάχιστα και είναι ο πιο καινούργιος. Πρέπει να μας μάθει για να μπορέσει να δώσει αυτά που μπορεί. Τέλος να σας πω ότι βλέπουμε τα λάθη μας και βελτιωνόμαστε».

Λίνεν: «Δεν ήταν σημαντικό ματς. Είχε φιλικό χαρακτήρα και έτσι δεν έχει σημασία για μένα το αποτέλεσμα. Ωστόσο με ικανοποίησε πολύ η εμφάνιση των παικτών μου. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και αυτό μου άρεσε. Το αρνητικό από την προετοιμασία είναι ότι δεχτήκαμε πολλά και πρέπει να το μειώσουμε αυτό. Επίσης θα πρέπει να σκοράρουμε πιο συχνά. Σε αυτό θα μας βοηθήσει πολύ ο Ντελούρα, ενώ συνεχίζουμε να κοιτάμε παίκτες στην Ευρώπη και αν κάτι μας αρέσει θα κινηθούμε για να το αποκτήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Αρχική σελίδα