Είχε... Άγιο

Δεν πρόλαβε να χαρεί την παραμονή του στην ιδιαίτερη πατρίδα και μια δυσάρεστη εμπειρία «ταρακούνησε» ένα συμπατριώτη μας (Α.Χ.) από τη μακρινή Αυστραλία. Είχε αγοράσει πρόσφατα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο (Lancia Ypsilon) για τις μετακινήσεις του από τα Κουμέικα και τις επισκέψεις του στη μητέρα του, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Την προηγούμενη Τρίτη, ημέρα των θυελλωδών ανέμων στην περιοχή μας, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην παραλιακή λεωφόρο της πόλεως Σάμου, απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο. Ένας λάθος χειρισμός «προσγείωσε» το μικρό Lancia στη θάλασσα!

Ευτυχώς, ο ίδιος δεν παγιδεύτηκε στο όχημα, αν και όπως μας είπε πέρασε δύσκολες στιγμές αγωνίας. Το πρωί της Πέμπτης (31 Ιανουαρίου) οργανώθηκε επιχείρηση ανέλκυσης του αυτοκινήτου από το γνωστό δύτη Αγαμέμνων Αγγελετόπουλο της σχολής «Aegean Scuba» και τη βοήθεια του κ. Μιχάλη Τριτσινιώτη.

Η κατάληξη της επιχείρησης ήταν επιτυχής και ευχόμαστε τέτοιου είδους περιστατικά, αν δεν μπορούν να αποφευχθούν, να οδηγούν τουλάχιστον μόνο σε υλικές ζημιές. Όσο για τον συμπατριώτη μας από τα Κουμέικα σίγουρα είχε ...; Άγιο!

Πηγή : "ΣΑΜΙΑΚΟΝ ΒΗΜΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Αρχική σελίδα