ΤΖΙΒΑΕΡΙ


Πρόκειται για το CD της ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ "Μέσα στη φωτιά" σε μουσική ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ και στίχους του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΛΛΙΑ. Περιέχει 7 τραγούδια και 3 οργανικά.

Τη συγκεκριμένη εκδοχή του τραγουδιού, την άκουσα το Σάββατο στο ραδιόφωνο του
Flash 96 και μόλις την εντόπισα...

Καλή ακρόαση

2 σχόλια

  1. Δεν ξέρω πού το ανεκάλυψες, αλλά είναι αρκετά καλό. Εγώ δεν είμαι γενικά υπέρ των διασκευών των παραδοσιακών τραγουδιών, αλλά αυτός έχει κρατήσει τα στοιχεία που έπρεπε και δεν το έχει αλλοιώσει. Μεγάλο ρόλο βέβαια παίζει η φωνάρα αυτή που ακούω πρώτη μου φορά, που μπορεί να μοιάζει με την Αννίτα Πάνια, αλλά είναι καταπληκτική φωνή. Από πού το κατέβασες αν επιτρέπετε; Μπράβο μωρέ Γιώργη, το μπλογκ σου είναι όαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα φίλε Γιώργη. Έχεις δίκιο για τις διασκευές. Εδώ όλα τα πολύτιμα του τραγουδιού έχουν φυλαχτεί. Το μπιτ βοηθάει να γίνουν προσιτά αυτά τα ακούσματα στα νέα παιδιά, αρκεί να μην αλλοιώνουν το ύφος και το "ήθος" του τραγουδιού. Πράγματι μοιάζει με την Αννίτα Πάνια, αλλά πίστεψέ με δεν έχει καμιά σχέση. Δεν ξέρω αν είδες το περασμένο Σάββατο το αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου που είχε ο Παπαδόπουλος "Στην υγειά μας", ήταν καλεσμένη.
    Τα υπόλοιπα στα έχω στείλει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχική σελίδα