Τα φαντάσματα του Άι Στράτη

Πάνω που είπα ο blogger να βάλω ένα ποιηματάκι να κολλήσω και μια φωτογραφία με το ξημέρωμα στον Κέρκη και να χαλαρώσω για το Σ/Κ, διάβασα την είδηση και τα πήρα αδέρφια!

Το ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ σε κάθε άλλη πολιτισμένη χώρα στου κόσμου, προφανές στην Ελλάδα!!

Λαμόγια, γλείφτες, ξεσκονίστρες, κουφάλες, βολεψάκηδες, κομματόσκυλα (δε φταίνε σε τίποτα τα σκυλιά που έχουν ταυτιστεί με τα ανθρωποειδή) βρίσκουν εδώ πρόσφορο έδαφος να ροκανίζουν, να παντελονιάζουν και δε γ@μιέται !! Άσε τους «μ@λάκες» να παλεύουν στην παραμεθόριο!!

Φανταστείτε τώρα ότι χρειάζεται ρουσφέτι να διοριστείς στον Αϊ Στράτη!!!

Φανταστείτε ότι ένα Σχολείο με 10 μαθητές δικαιολογεί 40 θέσεις εκπαιδευτικών!! Ούτε το Αρσάκειο να ήταν!!

Η είδηση ως έχει :

Οι εννέα καθηγητές που διδάσκουν στο Γυμνάσιο και το Λύκειο του Αϊ-Στράτη «έστησαν» φωτογραφία σατιρίζοντας τους τριάντα έναν συναδέλφους τους-φαντάσματα, αφού... υπηρετούν στο ακριτικό νησί μόνο στα χαρτιά

Στις αίθουσες διδασκαλίας, όπου τυπικά διδάσκουν καθημερινά, δεν τους είδαν ποτέ.

Πρόκειται για τους εκπαιδευτικούς που στα χαρτιά υπηρετούν στον ακριτικό Αϊ-Στράτη, στην πραγματικότητα όμως είναι αποσπασμένοι σε άλλες θέσεις- κυρίως σε γραφεία αλλά εξακολουθούν να παίρνουν τα πολύτιμα μόρια «δυσπρόσιτης περιοχής» που θα τους επιτρέψουν σύντομα να διεκδικήσουν οργανική θέση δίπλα στα σπίτια τους!

Οι εννέα καθηγητές που υπηρετούν στον ΑΪ-Στράτη είχαν κάνει υπόμνημα διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό για το θέμα αυτό στις 30 Νοεμβρίου 2007. Αντί για απάντηση, στις 21 Μαρτίου 2008 όταν ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, από τους σαράντα καθηγητές που ανήκουν οργανικά- χωρίς να υπηρετούν στο νησί, οι δεκαπέντε πήραν μετάθεση. Στη θέση τους όμως ήλθαν με μετάθεση άλλοι δεκαέξι! Προστέθηκε ακόμη ένας καθηγητής κι έτσι συνολικά έγιναν σαράντα ένας οι καθηγητές που θα υπηρετούν στο σχολείο από το νέο σχολικό έτος!!!!!!

Αφιερωμένο στα παιδιά του Αι Στράτη και τους πραγματικούς εκπαιδευτικούς τους!

6 σχόλια

  1. Κατά τα άλλα οι εκπαιδευτικοί μένουν άνεργοι.

    Αφού δεν ντρέπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17 Μαΐου, 2008

    Θλίψη και οργή. Αυτό μου έρχεται στο νου τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @μηθυμναιος: με κόκκινο φωτάκι στην είσοδο φόλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @vassia :
    Δεν είναι όλοι έτσι. Απ ότι βλέπεις υπάρχουν και τα "κορόιδα" που κάνουν τη δουλειά τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @freedula:
    Κυρίαρχα συναισθήματα υγιούς ανθρώπου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχική σελίδα