ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ : και πάλι παιδί

ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Tο καινούριο του album, που έκανε ήδη την διαφορά 2 μήνες πριν την κυκλοφορία του. Με προάγγελο του album το «Κάνε τον χειμώνα καλοκαίρι», ο Γιάννης Κότσιρας πετυχαίνει να δώσει την μουσική ταυτότητα του καλοκαιριού που πέρασε και να καρφωθεί στις πρώτες θέσεις του National Airplay Chart, κάνοντας μια από τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες των τελευταίων μηνών.

Και έπεται συνέχεια, γιατί το καινούριο του album είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε από έναν τραγουδιστή σαν τον Γιάννη Κότσιρα. H συγκεκριμένη έκδοση είναι μια μεγάλη παραγωγή που ολοκληρώθηκε στα Abbey Road Studios του Λονδίνου.
Στο «και πάλι παιδί» ο Γιάννης Κότσιρας συνεργάζεται με έναν συνθέτη, τον Γιάννη Κωνσταντινίδη, τον οποίο ουσιαστικά μας προτείνει, ως νέο δημιουργό σε ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και έναν στιχουργό, τον Νίκο Μωραΐτη, ο οποίος πια δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού έχει ταυτίσει το όνομά του με μια σειρά μεγάλων επιτυχιών τα τελευταία χρόνια.
Σε δύο τραγούδια έχει γράψει την μουσική ο Γιάννης Κότσιρας και σε δύο τους στίχους.

Κάθε album έχει την δική του ιστορία. Περισσότερο ή λιγότερο γοητευτική. Το «Και πάλι παιδί» κρύβει από πίσω του μια καθημερινή ιστορία, αυτήν που γράφουν οι παρέες και οι καλές προθέσεις. Από την επιλογή των μουσικών και το γράψιμο των στίχων, μέχρι την ηχογράφηση του album, τις ενορχηστρώσεις, αλλά και το εικαστικό της έκδοσης, πίσω από κάθε στάδιο, κρύβεται μια παρέα. Πολλές φορές η ίδια παρέα. Ο Γιάννης Κότσιρας επιμελήθηκε ο ίδιος την παραγωγή, δούλεψε μαζί με τον Γιάννη Κωνσταντινίδη τις ενορχηστρώσεις, τα τραγούδια συζητήθηκαν, άλλαξαν, άλλα προστέθηκαν και άλλα αφαιρέθηκαν σε συνεργασία με τους 2 δημιουργούς του δίσκου, ενώ τέλος το artwork και γενικά η έκδοση που κρατάτε στα χέρια σας, φροντίστηκε με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι η φιλικότερη δυνατή στο περιβάλλον. Η συγκεκριμένη έκδοση αποτελεί και την συλλεκτική εκδοχή του album, το οποίο κυκλοφορεί και σε jewel box.

Ο Γιάννης Κότσιρας επιστρέφει, μας προτείνει νέο ήχο, και ένα δίσκο με σπουδαία τραγούδια.

Συνθέτης: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, JEAN-JACQUES GOLDMAN
Στιχουργός: ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ
Εταιρεία: MINOS-EMI
Κυκλοφορία: 16/09/2008

Τα τραγούδια του cd

01. ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΩ
02. ΓΥΡΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
03. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ
04. ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ
05. Ο ΗΡΩΑΣ ΣΟΥ
06. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙ
07. ΚΑΝΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
08. ΣΑΝ ΦΥΛΑΧΤΟ
09. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ (TOUTES LES PEINES)
10. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ
11. ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ
12. ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Ένας παντελώς αδιάφορος δίσκος...!!

Σκέτη απογοήτευση :-(

Τα μηνύματα τα είχα πιάσει από την "επιτυχία" του καλοκαιριού...

Η επιβεβαίωση ήρθε με την κυκλοφορία του δίσκου. Τί επιδιώκει ο καλλιτέχνης εδώ; Αγάπες και λουλούδια ατάκτως εριμένα και επαναλαμβανόμενα, πότε σε slow και πότε σε bit. Μου δημιουργεί την εντύπωση ότι κύριος στόχος του πονήματος είναι η διεύρυνση του fan club προς τα κάτω.

Ερμηνείες που σε κάνουν να λές "μα είναι δυνατόν;"

Τραγούδια με το στανιό. Τον άκουσα τουλάχιστον 5 φορές μέσα στο 3ήμερο να δω μήπως και κάνω λάθος. Μήπως περίμενα πολλά...

Δε νομίζω ότι θα τον ξανακούσω..!

Κρίμα Γιάννη!


Get your own playlist at snapdrive.net!

32 σχόλια

  1. Δε μ' αρέσει να γράφω "κακίες", αλλά δεν περίμενα κάτι περισσότερο από αυτό που άκουσα, να σου πω την αλήθεια μου....
    Ποτέ δεν με ξετρέλανε ο Κότσιρας -έχει καλή φωνή, αλλά τα τραγούδια του δεν μου είπαν ποτέ σχεδόν κάτι παραπάνω, ώστε να τα ακούω ξανά και ξανά (όπως πχ του Μάλαμα, του Παπακωνσταντίνου, του Πασχαλίδη..)

    Βέβαια, εγώ δεν είμαι και ο "μέσος ακροατής", αλλά και πάλι... :)

    Καλή βδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω με την Νατάσσα. Ούτε εγώ περίμενα κάτι περισσότερο. Υπήρξαν ένα δυο τραγούδια του που "κάτι" μου είπαν κάποια χρονική στιγμή της ζωής μου περισσότερο λόγω περιστάσεων και όχι γιατί ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Πιστεύω πως έδωσε ό,τι είχε να δώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε τα εχω ακουσει τα τραγουδια. Τωρα ακουσα τα δυο που εχεις στα λινκς και δε βρηκα κατι το ιδιεταιρο. Νομιζω οτι ο Κοτσιρας εγινε συμπαθης στο κοινο στην αρχη γιατι ηταν σεμνος, χαμογελαστος και καλωσυνατος. Εχει καναδυο τραγουδακια που μου αρεσουν απο παλιοτερες δουλειες. Για να δουμε πως θα πανε και οι πωλησεις.
    Ξεχασα να σου πω, οταν ημουν στην Ελλαδα εψαξα για το σι ντι του Μπαμπη Στοκα, και αφου δε το βρηκα σε 2-3 ειπα καλα θα το παρω απο το Μετροπολις στο αεροδρομιο. Κι εκει ειχε εξαντληθει. Θα ξαναδοκιμασω το Νοεμβρη γιατι μου εμεινε το παραπονο. Γεια σου Γιωργακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρώ πως είναι η καλύτερη δουλειά του μαζί με τον φύλακα άγγελο.Κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη είναι και μία παραγωγή που συνολικά ξεφεύγει από τις ανούσιες και ασήμαντες Ελληνικές παραγωγές των τελευταίων ετών. Ξεχώρισα πάνω από 6 τραγούδια όπως τα Γύρω απ' την αγάπη, Ο Ήρωάς σου, Και πάλι παιδί, Όπου πας θα σε κοιτάζω, Να είσαι εκεί, Μην ταξιδεύεις κα. Φυσικά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέχασα να πω ότι μ' αρέσει το εξώφυλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @νατασσάκι
    Τον συμπαθώ σαν καλλιτέχνη, τον έχω δει και ακούσει live αρκετές φορές σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους και πάντα διέκρινα μια ποιότητα σε ότι έκανε. Εντάξει δεν έχει κάνει τα "μεγάλα" τραγούδια αλλά πάντα είχε "τον τρόπο" του. Εδώ δεν έχω καταλάβει τι προσπάθησε να κάνει. Σε πιο κοινό απευθύνεται. Τί βρήκε στα συγκεκριμένα τραγούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @gatti
    Δεν το βλέπω έτσι. Είναι σε μια ηλικία που και την εμπειρία διαθέτει και την ωριμότητα έχει να μπορέσει αν θέλει να προσφέρει στο ελληνικό τραγούδι. Εγώ θα περιμένω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @δεσποιναριον
    Αυτά που άκουσες είναι από αυτά που κατά την ταπεινή μου γνώμη ξεχωρίζουν... Όσο για τις πωλήσεις αυτές καλά θα πάνε. Υπάρχει το κοινό που θα στηρίξει τη δουλειά του.
    Όχι και να μείνεις παραπονεμένη.! Στείλε μου ταχυδρομική διεύθυνση στο mail και θα λάβεις το CD ΑΜΕΣΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ανώνυμος
    Θα συμφωνήσω μαζί σου στην όρεξη για την κολοκυθόπιτα και στην άποψή σου για τον Φύλακα Άγγελο. Για το επίπεδο της παραγωγής και για τα 5 από τα 6 τραγούδια που αναφέρεις θα διατηρήσω τις απόψεις μου. Όχι πως είναι του συρμού, απλά δε με αγγίζουν. Μου φαίνονται πολύ "φτιαχτά" προορισμένα απλώς για εφήμερα radio hits! Καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παίρνοντας αφορμή από αυτό που απάντησες στη Νατάσσα και θεωρώντας ότι τον αδίκησα με αυτό που είπα, να διορθώσω. Γράφοντας πως ό,τι είχε να δώσει το έδωσε, εννοώ πως αυτό ισχύει αν επιμένει σ΄ αυτό που κάνει μέχρι τώρα. Δεν έχει προσανατολισμό. Οπως λες κι εσύ στη Νατάσσα δεν είναι σαφές πού απευθύνεται. Αλλά δεν είναι σαφές και τι ακριβώς θέλει ο ίδιος να κάνει. Αν τα οργανώσει μέσα του και στοχεύσει κάπου σταθερά, τότε ναι, μπορεί να προσφέρει...

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @gatti
    Να πω ότι μ' αρέσουν πολύ οι δευτερολογίες σου!! :))
    Καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να πω κι εγώ ότι τον συμπαθώ γενικά, και ήδη είπα ότι μου αρέσει η φωνή του και live :)
    Απλά τα τραγούδια που έχει πει, σε γενικές γραμμές είναι "για κατανάλωση" -δεν τα θυμάσαι μετά από καιρό, εκτός αν τα συνδέσεις με κάτι, που λέει και το γατί. Το Τσιγάρο" του, ας πούμε, ενώ είναι καλό τραγούδι, εγώ δεν το μπορώ -είμαι του αντικαπνιστικού :)))

    Και ξαναλέω ότι εγώ δεν είμαι ο μέσος ακροατής, ούτε μικρής ηλικίας (στην οποία κατά τη γνώμη μου απευθύνεται αυτός ο δίσκος).
    Θα συμφωνήσω όμως για το artwork- είναι εξαιρετικά προσεγμένο, ειδικά μια "παιδική" ζωγραφιά που έχει, και η φωτό με τα ενωμένα χέρια μου άρεσαν πολύ.

    Θα πάει καλά, σίγουρα -αλλά περιμένω καλύτερα τραγούδια. Κι εγώ νομίζω ότι μεγαλώνοντας μπορεί να δώσει κάτι καλύτερο :)

    Καλημέρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μονο και που προσφερθηκες με συγγινεις. Δε το ειπα γι αυτο Γιωργο μου, ουτως η αλλως θα στειλω τον αντιπρωσωπο μου εκει το Νοεμβρη και ειμαι σιγουρη οτι θα το βρει.
    Οσο για τον Κοτσιρα παλι, μου αρεσαν πολλα κομματια που ειχε γραψει η Ευανθια Ρεμπουτσικα. Νομιζω ηταν η χρυση εποχη του ρομαντικου Κοτσιρα. Σημερα το πρωϊ καθως ερχομουνα ακουγα στο αυτοκινητο το τραγουδακι "η πρωτη μας βραδυα" και μουφιαξε τη μερα. Και παλι σ' ευχαριστω πολυ βρε εισαι πολυ γλυκος ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ένα γενικό σχόλιο. Είναι δύσκολη εποχή για τη μουσική. Αλήθεια τι καλό ακούσατε τώρα τελευταία; Υπομονή, δεν μπορεί και αυτή η εποχή θα βρει το δρόμο της, θα δώσει το στίγμα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O Κότσιρας ξεκίνησε με πολύ καλές περγαμηνές έχοντας το δύο όπλα.Την φωνή του κατ'αρχάς και την σωστή επιλογή τραγουδιών με αξιόλογους συνθέτες και στιχουργούς να τον στηρίζουν.Εκείνη την εποχή ανήκε στους αγαπημένους μου καλλιτέχνες.

    Συνεχίζει να διαθέτει τη φωνή όμως μας τα έχει χαλάσει στην επιλογή τραγουδιών. Τον πήρε κι αυτόν(και τον σήκωσε)ο χείμαρος της εμπορικότητας,της αρπακόλλας δουλειάς και του φτηνού και εύκολου στίχου. Η συγκεκριμένη του δισκογραφική δουλειά με άφησε παντελώς ασυγκίνητη.

    Παρ' όλα αυτά κάτι μου λέει ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στη τέχνη και τότε έμπειρος πια θα μας δώσει τα καλύτερα!

    Καλή σου μέρα και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @νατασσάκι
    Καλημέρες λοιπόν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @δεσποιναριον
    Να είσαι καλά Δεσποινάκι. Να μη ξεχάσω να βάλω στο πλάι τη φωτο με τα κόκκινα μάγουλα. Ευχαριστώ :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νομίζω πως γενικά κάνουμε κάποιο λάθος. Προσπαθούμε να συγκρίνουμε εποχές. Να συγκρίνουμε δηλαδή τον Κότσιρα του 96 με τον Κότσιρα του 2008. Την εποχή δηλαδή της Αλεξάνδρειας, του Αλ χαλίλι, του Μένω εκτός, με την εποχή της Χαβάης, του Μην ορκίζεσαι του Χέρια ψηλά κτλ... Είναι σαν να συγκρίνουμε παντελώς ανόμοια πραγματα. Την εποχή Χατζηγιάννη με την εποχή του Καλδάρα. Δεν το θεωρώ δίκαιο αν μη τι άλλο. Αυτό που έγραψα είναι πως σήμερα εν έτη 2008 ο συγκεκριμένος Κότσιρας είναι καλύτερος από όλα τα υπόλοιπα που βγήκανε και κατά την γνώμη μου καλύτερος από τον Κότσιρα των τελευταίων ετών. Εν αντιθέση με την Πρωτοψάλτη, την Αρβανιτάκη και άλλους.
    Τραγούδια ψαγμένα τουλάχιστον μουσικά και ερμηνευτικά. Οι στίχοι είναι ένα γενικότερο πρόβλημα σήμερα. Δεν θα σταθώ στο εικαστικό καθότι είναι φθαρτό παρότι εξαιρετικό. Αλλά και πάλι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @κούκος
    Θα συμφωνήσω γενικά κι εγώ. Μου περισσεύουν δάχτυλα στο ένα χέρι όταν προσπαθώ να μετρήσω τις καλές νέες δουλειές της χρονιάς που τελειώνει. Σαν να τους τελείωσε η έμπνευση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ανασαιμιά
    Ποδαρικό μου έκανες σήμερα, ή κάνω λάθος. Καλωσόρισες! Περιμένουμε λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ανώνυμος
    Ξέρεις τί γίνεται; Είναι μερικοί άνθρωποι σε κάθε χώρο, εδώ στον μουσικό, από τους οποίους περιμένεις να τραβήξουν κουπί να πάει το "βαρκάκι" παραπέρα. Δεν κατακρίνω απλά προσπερνάω αυτή τη δουλειά. Αν πάλι κατά την ταπεινή μου γνώμη θέλεις ν' ακούσεις ψαγμένο στίχο και μουσική, "πετάξου" μέχρι τους Πέτρινους τοίχους του Χρήστου Θηβαίου (πρόταση) Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πρώτον ο τραγουδιστής μου αρέσει πολύ, μα εκαίνο που μου άρεσε περισσότερο ήταν οι φωτογραφίες του χωριού σου που .. αντέγραψα..σορυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @gvarvakis

    Έχεις πολύ δίκιο. Αν και πιστεύω πως ο συγκεριμένος κατά καιρούς το έχει κάνει και ίσως το ξανακάνει στο μέλλον. Μιλάω για Πνευματικό Εμβατήριο, Άξιον εστί αλλά και από τα δικά του Ξύλινο Αλογάκι, Είναι δική μας η ζωή μας κτλ. Όμως νομίζω πως και πάλι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Ο Κότσιρας από την αρχή απευθύνθηκε πιο μαζικά. Πιο "εμπορικά" θα το έλεγα αν και αδόκιμα στην περίπτωση. Συγκρίνουμε δηλαδή μία σχολή των 3.000 με των 30.000. Είναι σαν να συγκρίνουμε την Αλεξίου με την Γιαννάτου, ή την Αρβανιτάκη με την Πασπαλά. Πάντα κατά την γνώμη μου βέβαια. Αν ο Κότσιρας τραγουδούσε τους Πέτρινους τοίχους θα ήταν στα αζήτητα, όπως εάν ο Θηβαίος τραγουδούσε τον Φύλακα Άγγελο, όχι λόγω δυνατοτήτων αλλά λόγω φυσιογνωμίας. Εσένα θα σου ταίριαζε; Τελικά μου αρέσει το ανώνυμος. Πέτρος κατά τα άλλα. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @αχτιδα
    Πραγματικά χαίρομαι που σου άρεσαν οι φωτογραφίες!! Καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ανώνυμος (Πέτρος)
    Κάτι μου λέει ότι συμφωνούμε διαφωνώντας. Σε παρέσυρα άθελά μου με το λάθος που έκανα (μικρό το κακό), στον τίτλο του νέου δίσκου του Θηβαίου (Πέτρινοι κήποι) ο οποίος θα είναι και η νέα ανάρτηση προσεχώς! Καλημέρα Πέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πράγματι σήμερα σου έκανα ποδαρικό με τη διαφορά ότι ξέχασα να σου πω καλώς σε βρήκα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θα συμφωνήσω. Δεν λέει απολύτως τιποτα ο δίσκος.

    Ο Κότσιρας έχει πολύ καλή φωνή, θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα πράγματα αν πρόσεχε τις επιλογές του. Δεν είναι συνθέτης ή στιχουργός κι έτσι εξαρτάται από το τι γράφουν άλλοι γι'αυτόν, αλλά φέρει κι αυτός ευθύνη για το τι διαλέγει να τραγουδήσει.

    Συνθέτης Γιάννης Κωνσταντινίδης;! Ο παλιός συνεργάτης (κιθαρίστας αν θυμάμαι καλά) του Βασίλη Παπακωνσταντίνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @stepas
    Σ' αυτά που συμφωνούμε δε θα προσθέσω κάτι. Μου έκανε εντύπωση που γνώριζες τον συνθέτη!! Πράγματι στον περσινό δίσκο του Παπακωνσταντίνου συμμετείχε και σαν συνθέτης!! Εύγε νέε μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλησπέρα κι από μένα...
    Λοιπόν έχω αγοράσει εδώ και καιρό το cd και αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι κάτι τελείως καινούριο. Ποτέ δεν είχαμε ακούσει τον Γιάννη να ερμηνεύει τέτοιου είδους κομμάτια. Και ομολογώ ότι κατά την γνώμη μου του ταίριαξαν. Το ότι ακούγονται πολλά αρνητικά σχόλια για το δίσκο αυτό εγώ το αποδίδω στην μέχρι τώρα εικόνα του Γιάννη που έχουμε συνηθίσει, διαφορετική από την τωρινή. Πρέπει όμως να αποδεχόμαστε τις καινοτομίες και να τις δούμε από μια άλλη σκοπιά.. Από το δίσκο αυτό ξεχώρισα τα: "Γύρω από την αγάπη", " Όπου πας θα σε κοιτάζω", "Και Πάλι Παιδί", "Ναι σε Όλα" που είναι κομμάτια αξιόλογα. Και τα υπόλοιπα όμως είναι πολύ ωραία.. Έχω παρακολουθήσει πολλά live του Γιάννη, σε ένα από τα οποία ερμήνευσε και το "Γύρω από την αγάπη".. Εγώ προσωπικά την ερμηνεία αυτή την ευχαριστήθηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ανώνυμος Nr 2
    Δες πως έχουν τα πράγματα. Πρώτα απ όλα δεν είμαι κριτικός δίσκων μουσικής. Ακούω μουσική 40 χρόνια (φούρναρης :)) και τα τελευταία 30 προσπαθώ και κάνω τις επιλογές μου. Εδώ εκφράζω προσωπική άποψη και σέβομαι όλες τις άλλες που είναι διαφορετικές ή αντίθετες από τη δική μου. Όπως έχει αναφέρει κατ επανάληψη πιο πάνω ο άλλος ανώνυμος (Πέτρος): "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..." Χαίρομαι που βρίσκεις πράγματα ενδιαφέροντα στο δίσκο που αγόρασες. Χαίρομαι επίσης που μπήκες στον κόπο να γράψεις την άποψή σου εδώ. Σ' ευχαριστώ αληθινά. Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μακάρι κάποια στιγμή να μπορέσω κι εγώ να πω ότι ακούω 40 χρόνια μουσική..!:) Ασχολούμαι με τη μουσική, είμαι πιανίστα εδώ και 11 χρόνια.. Γι αυτό και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς μουσική.. Λόγω του νεαρού της ηλικίας δεν έχω ακόμα πολύ μεγάλη ποικιλία ακουσμάτων στο μυαλό μου και απλά και μόνο επειδή ο δίσκος είναι του Γιάννη τον θεωρώ κάτι αξιόλογο.. Για να πω την αλήθεια μπορεί να μην είναι ο καλύτερός του αλλά χαίρομαι να τον έχω στη δισκοθήκη μου..! Σ'ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις.. Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχική σελίδα