Σάμος 2015 - Ένα Φθινόπωρο σαν Άνοιξη


Τα έφερε έτσι ο καιρός, έβαλε και η τύχη λίγο το χεράκι της και βρέθηκα στη Σάμο φέτος τον Αύγουστο, το Σεπτέμβρη, τον Οκτώβρη και το Νοέμβρη!!!
Η τελευταία επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ανήμερα της εθνικής επετείου και μας χάρισε απίστευτες μέρες.
Οι φωτογραφίες μαρτυρούν το μεγαλείο της φύσης, την ηρεμία και τη χαλαρότητα του περιβάλλοντος.


Είχα σχεδόν ολοκληρώσει την επεξεργασία των λήψεων και της παρουσίασης, όταν ανακάλυψα τις φθινοπωρινές φωτογραφίες του φίλου μου του Σταύρου Παραγυίου και με μεγάλη χαρά τις ενέταξα στην ίδια ομάδα παρουσίασης!!!Οι λήψεις μου έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Σάμου ( Βαθύ, Μ. Ζωοδόχου Πηγής, Καλάμι ) και στο Κοκκάρι, από 28 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου, με μια μικρή OLYMPUS VG-120, ενώ του Σταύρου στο πανέμορφο χωριό των Αγίων Θεοδώρων, αρχές Νοέμβρη με το κινητό του SAMSUNG Galaxy S5.Ακολουθεί μια παρουσίαση του συνόλου των φωτογραφιών σε μορφή slide show.

Για τη μουσική επένδυση, διάλεξα τον οργανικό σκοπό "Το Μι" παραδοσιακό Σάμου (Βιολί: Δημήτρης Ζαχαρίου - Κιθάρα: Νώε Ζαφειρίδης) και προέρχεται από τη συλλογή "Σάμος - Παιχνίδια και παιχνιδιάτορες". 


3 σχόλια

  1. Υπέροχες φωτογραφίες. Καταπληκτική μικρή πατρίδα όλες τις εποχές Γιώργο. Συννενοηθήκατε να είστε ίδια εποχή με το Σταύρο στη Σάμο μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έχει να δει, ξάδερφε, αν οι λήψεις είναι από OLYMPUS VG-120 ή από SAMSUNG Galaxy S5.
    Όταν μπορείς να κρατήσεις αυτή την ανάσα της εικόνας που υφαίνουν τα μάτια σου, να τις βράσω τις μάρκες...

    Αγαπημένο μας θέμα το φθινόπωρο… τι να πρωτοθαυμάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχική σελίδα