Αδιαφορία και φτώχια !!

Έλαβα την παρακάτω φωτογραφία σήμερα μαζί με το κείμενο που ακολουθεί, και αποφάσισα να τη δημοσιεύσω άμεσα προκειμένου να συμβάλω κι εγώ με τις πενιχρές μου δυνάμεις (ένας φτωχός μπλόγκερ είμαι άλλωστε) στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης!!

ΔΕ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΤΩΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ.
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ - ΠΡΟΦΑΝΩΣ - Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΜΗ ΔΕΙΞΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ - ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ - ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ... ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΥΤΟ ΔΡΑΜΑ ....

1 σχόλιο

  1. Μου μαύρισες τη καρδιά. Υπάρχει τελικά τόση δυστυχία στο κόσμο, στην χώρα του σοσιαλιστή Θαπατέρο(μη πω τίποτα στα...ισπανικά), που η κοπελίτσα δεν έχει να πάρει ένα παντελόνι και φοράει το σκισμένο;΄Υστερα σου λένε γιατί φρίττεις με τέτοιες εικόνες. ΄Αμα δεν δείξουμε την ευαισθησία μας σε αυτές τις δυστυχείς υπάρξεις, πού θα την δείξουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχική σελίδα