Τυροκαυτερή

Μια που πιάσαμε τα παραδοσιακά, να ολοκληρώσουμε με κάτι που να ...καίει!!

Υλικά

250 γρ. τυρί φέτα

250 γρ. ανθότυρο

1 καυτερή πιπεριά (τριμμένη)

ελαιόλαδο

ξύδι

Βήματα

Βάζουμε στο MULTI την πιπεριά, τη φέτα, το ανθότυρο, λίγο λάδι και λίγο ξύδι.

Τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνουν σαν χυλός. Προσθέτουμε λαδάκι και αλέθουμε συνεχώς έως ότου το μείγμα γίνει σαν αλοιφή.

Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο άνηθο και κόκκινα ραπανάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Αρχική σελίδα