«ΜΠΑΛΑΔΑΚΙΑ» ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

1 με 1,5 κιλό ψάρια

½ φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο

χυμό από ένα μέτριο λεμόνι

1 κουταλάκι ρίγανη ή θρούμπα

αλάτι

πιπέρι

ΒΗΜΑΤΑ

Καθαρίζετε και πλένετε καλά τα ψάρια.

Τα αφήνετε να στραγγίσουν καλά.

Αλατοπιπερώνετε και τα βάζετε σε ένα ταψί με το ελαιόλαδο, τον λεμόνι και την ρίγανη.

Σκεπάζετε το ταψί με αλουμινόχαρτο και το βάζετε στο φούρνο (σε αερόθερμο) στους 180 βαθμούς, για 20 με 30 λεπτά.

Έπειτα βγάζετε το αλουμινόχαρτο και αφήνετε το φαγητό να ροδίσει για λίγο.

"Χτυπάτε" λαδολέμονο με λίγη ρίγανη και τα περιχύνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Αρχική σελίδα