ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ - ΡΧΣ ΤΕΛΟΣ


ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Mr Π.(απαρόπουλος)

Στέλιος

Κτίριο ΦΕΡΤ Α.Ε.

(Χτύπημα στην πόρτα)

Φωνή Π.: Εμπρόις

(Ανοίγει η πόρτα)

Στέλιος: Με ζητήσατε κύριε Διευθυντά Προγράμματος της συνδρομητικής -όλοι τα χώνουμε- Κρατικής Τηλεόρασης;

Π.: Ναι βρε άσχετε!! Πέρασε μέσα (μέχρι να φύγεις) Σε ήθελα για να σου πω ότι τα θέματα με τα οποία ασχολείσαι τώρα τελευταία δεν αρέσουν στον κόσμο και κυρίως σε Μένα!!

Στέλιος: Σε πια θέματα αναφέρεστε Μέγιστε; Μπορείτε να γίνετε πιο σαφής!

Π.: Να, κάτι που έχεις ετοιμάσει για μια Γενιά λέει των 700 €!! Μα είναι θέμα αυτό; Που το ανακάλυψες; Υπάρχει άλλωστε τέτοια Γενιά; Εμένα όλα τα γνωστά μου παιδιά που έχω βολέψει αριστερά και (κυρίως) Δεξιά, δεν πέφτουν κάτω από το 5χίλιαρο!! Τι μαλακίες είναι αυτές που φαντάστηκες και θέλεις να το «βγάλεις» και σε «Ρεπορτάζ»;

Στέλιος: Πάνσοφε, γνωρίζω ότι το ταπεινό μου θέμα δεν έχει τίποτα από το γκλάμουρ της φούστας της Έλενας, ούτε από το μεγαλείο της Φραπελιάς της Άννας ούτε καν από τη φαντασία του ράφτη της Καλομοίρας!! Αλλά να! Μια μέρα εκεί που καθόμουνα σκέφτηκα : «Δεν κάνω ένα Ρεπορτάζ για τίποτα μαλακίες του κώλου που δεν ενδιαφέρουν κανένα;" Άλλωστε κανένας δεν παρακολουθεί τις εκπομπές μου. Βρίσκονται κάτι χαζοί και στριμώχνουν στην προβολή κάνα τέταρτο διαφημίσεις την ώρα, έτσι για χαβαλέ. Άσε τους άλλους τους ηλίθιους που νομίζουν ότι κάνω καλές εκπομπές και τις βραβεύουν κι από πάνω. Έχει γεμίσει το σπίτι βραβεία και μαζεύουν και σκόνη 12 χρόνια τώρα. Ανθυγιεινά πράγματα. Α πα πα!! Πόσο έχει ξεπέσει το γούστο του κόσμου Ιδιοφυέστατε!!

Π.: Βλέπεις που έρχεσαι στα λόγια μου; Άσε που ενοχλήθηκε κι ο Μεγάλος με τις αηδίες που έβγαλες για το Ρώσο!! Άκου Μαφία, διαπλοκή, KGB και παπαριές Μαρίτσα που λέει κι ο Κώστας. Εδώ βρε "στήσαμε κώλο"! Φιλήσαμε κατουρημένες ποδιές να πάρουμε τον αγωγό και να γίνουμε ενεργειακός ΚΟΜΒΟΣ κι εσύ αχάριστε δημοσιογραφίσκε πας και χέζεις εκεί που προσκυνάμε; Ένα θα σου πω. ΑΙΣΧΟΣ!!

Στέλιος: Πω πω τι μαλακία έκανα και δεν το είχα καταλάβει...!!! Τι να κάνω Τιτάνα του Μάνατζμεντ να ξεπλύνω τη ντροπή; Να κάνω μια ρεπορταζάρα για την προσφορά στο Ελληνικό Έθνος του Μιτσο – τάκι, την περίοδο που οι ανεγκέφαλοι αποκαλούν άκουσον άκουσον «Αποστασία» μήπως και εξιλεωθώ ο Στέλιος; Ε; μπορώ;

Π.: Τώρα είναι αργά γομάρι!! Πως σε είπαμε;

Στέλιος: Κούλογλου

Π.: Τον Πούλο – γλου!!

Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχει ο παραπάνω διάλογος και κάθε σχέση με πρόσωπα και καταστάσεις ελέγχεται για την ακρίβεια των στοιχείων της !

Τα πραγματικά γεγονότα εδώ

10 σχόλια

  1. Πικρο το καλαμπουρι αλλα καλο....
    Κατα τα λοιπα, Ζητω η Κρατικη Τηλεοραση (που θελει και μπορει να .... ανεβασει το επιπεδο)
    Γιουροβιζιον, Ποδοσφαιρο και κανενας Βασιλικος την ωρα της τσοντας για ξεκαρφωμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμάν ρε Γιώργη τι διάλογοι ήτανε αυτοί; Τέτοια θεατροποιημένη ξεφτίλα δεν έχω ξαναδεί. Είδες που λένε μερικοί πως ο νέος είναι΄ αλλιώς κτλπ.; Τελικά ο κόρακας πάντα κρα! κάνει. Αυτός ο Παπαρόπουλος-άξιος ο μισθός του-ανέλαβε την εκτέλεση της ποινής, αλλά την απόφαση άλλοι την πήραν και να σου πω, μου φαινόταν περίεργο που βγαίνανε κάτι εκπομπές, με τα Αμερικανικά ή τα Ρωσικά αίσχη, αλλά να που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και πληρώθηκε ο αίτιος, από τους πληρωμένους αδρά εγκάθετους. Τελικά δεν είναι μόνο το ρεπορτάζ χωρίς σύνορα, είναι και η δεξιά πρακτική διαχρονική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχει ο παραπάνω διάλογος..."

    Μην παίρνεις κι όρκο!

    Καλησπέρα, καλώς σε βρήκα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mια χαρα ανεβασες τις παπαριες που κανουν τα κομματοσκυλα της κρατικης TV...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16 Μαΐου, 2008

    Γελάω κλαίγοντας. Κι αν σου φαίνεται λογικό, είναι που ντε και καλά πρέπει να μάθουμε να σκεφτόμαστε παράλογο. Εξαιρετικό δις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @dinos : έχει φανεί από καιρό το "μέγεθος" των αχυράνθρωπων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @gskapetis : μεγάλη γλώσσα είχε και του την κόψανε. Κι άλλοι έχουν αλλά την έχουν για γλύψιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @το τέρας της "αμάθειας" : Καλώς όρισες!! Όρκο δεν παίρνω! Έτσι δεν βάζουν στους τίτλους του ΤΕΛΟΥΣ; Καλημέρα:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @habilis : Καλώς όρισες και καλώς σε βρήκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @freedula: Χάρηκα που σου άρεσε. Ευχαριστώ για τα σχόλια Καλημέρα (δις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχική σελίδα