Η Ε.Ο.Σ.Σ στο κινητό σας!

Μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η πρόσφατη δημιουργία της ηλεκτρονικής εφημερίδας του Σαμιώτικου συνεταιρισμού και των παραγωγών του νησιού με τον τίτλο: Σαμία @μπελος και ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.samiaampelos.gr

Στόχος της είναι να προσφέρει στην ενημέρωση και την αλληλεπίδραση των ανθρώπων που λατρεύουν το ποιοτικό κρασί και το γεύονται με πάθος, αλλά και των Σαμιώτικων οικογενειών που το παράγουν με αγάπη.

Η συντακτική ομάδα αποτελείται από τους:

Γιάννης Σκούτας – Πρόεδρος - Υπεύθυνος σύμφωνα με το νόμο
Ηλίας Καριώτογλου – Γενικός Διευθυντής
Θοδωρής Χαρμπής – Υποδιεύθυνση Πρωτογενούς Τομέα
Γιάννης Παρασύρης – Marketing
Τίτος Φραντζής – Πωλήσεις Εσωτερικού
Γιώργος Φτενογιάννης – Πωλήσεις Εξωτερικού
Ροδούλα Ταμβάκου – Τελωνειακές Διαδικασίες
Μαργαρίτα Ικαρίου: Δημοσιογραφική επιμέλεια

Με σύγχρονο σχεδιασμό, φωτεινό background και πλήθος ενοτήτων σχετικών με το χρυσοκίτρινο μοναδικό προϊόν του νησιού μας, καταδεικνύει τη θέληση και την προσπάθεια των ανθρώπων του συνεταιρισμού να πάνε ένα βήμα παραπέρα την υπόθεση του Σαμιώτικου κρασιού.


Το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί η εφαρμογή της Ε.Ο.Σ.Σ για κινητά android και iphone που διαφημίζεται μέσα στη σελίδα.


Πρόκειται για την επίσημη εφαρμογή της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (ΕΟΣΣ) με πληροφορίες σχετικές με τον συνεταιρισμό & τα κρασιά του.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αρχική έκδοση αλλά όπως μας πληροφορούν οι δημιουργοί της, καινούργιες συναρπαστικές ενημερώσεις θα αποτελούν σύντομα γεγονός!


Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα των φοιτητών του πανεπιστημίου Αιγαίου που ανέπτυξαν την εφαρμογή και την υποστηρίζουν.Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό σας ή το tablet από το Google play και το App Store

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Αρχική σελίδα