Cisco Expo 2008

Πραγματοποιήθηκε για 6η χρονιά, στις 18 και 19 Μαρτίου στο Athenaeum Intercontinental, η Cisco Expo 2008, η μεγαλύτερη ίσως και πιο επιτυχημένη Business-to-Business διοργάνωση για την αγορά της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

H Cisco Expo 2008 υποδέχτηκε και πάλι χιλιάδες επαγγελματίες και τους ενημέρωσε για καινοτόμες τεχνολογίες της Cisco, όπως Ενοποιημένες Επικοινωνίες, Ασφάλεια, Ασύρματη Δικτύωση, TelePresence.



Στη Cisco Expo 2008 κλήθηκαν και μίλησαν αξιόλογοι ομιλητές (στελέχη της Cisco και στελέχη της αγοράς) σε ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές και τεχνολογικές παρουσιάσεις.

Η καινοτομία της φετινής Cisco Expo, ήταν τα 3 πάνελ συζήτησης, όπου υψηλόβαθμα στελέχη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε στρογγυλό τραπέζι και να τοποθετηθούν σε θέματα που απασχολούν την ελληνική αγορά.

Χορηγοί εταιρείες:
Χορηγοί Platinum: OTE, Panduit
Χορηγοί Gold: Altec, APC-MGE, Byte, General Data Business, Hewlett-Packard, Innova, Intracom Telecom, Mobile Technology, Space Hellas, SyNET, UniSystems
Χορηγοί Silver: Cardisoft, CyberStream, eNET Solutions–Logicom, F-Sys, Hellenic American Union, ICTC, ITEC, Lamda Hellix, New Horizons, Performance Technologies
Χορηγοί Επικοινωνίας / Ηλεκτρονικά Μέσα: Mega Channel, adsl.gr, Pathfinder
Χορηγοί Επικοινωνίας / Έντυπα Μέσα: Channel Partner, Ελεύθερος Τύπος, Ημερησία,
Ημερησία του Σαββάτου, New Economy Observer, NetFax, Netweek, PC World, SmartPress
Expo Bag Sponsor: OTE
RFID Sponsor: Mobile Technology
Expo Web Site Sponsor: Technopolis

H Cisco Expo 2008 πραγματοποιήθηκε με την Υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και ήταν κάτω από την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού και της Ψηφιακής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Αρχική σελίδα