To Πυθαγόρειο στο Travel Channel

Πηγή : Ράδιο Αρμονία

Δυναμικά στο χώρο της τουριστικής προβολής, έχει μπει ο δήμος Πυθαγορείου. Ήδη, τις τελευταίες εβδομάδες, περιοχές του δήμου, προβάλλονται στο δορυφορικό κανάλι Travel channel, που εκπέμπει σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Μιλώντας στους 103,2, ο αντιδήμαρχος της πόλης, κ. Νίκος Λύκος, αναφέρθηκε στο σχεδιασμό του δήμου, λέγοντας πως φέτος το Πυθαγόρειο έχει συμμετάσχει σε 9 τουριστικές εκθέσεις.

Το επόμενο βήμα είναι η προβολή του δήμου, στο Μετρό των Αθηνών, αλλά και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της πρωτεύουσας, μέσα από ραδιοπαιχνίδια. Και όχι μόνο. Φέτος σε 4 καίρια σημεία του δήμου, όπως στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι Πυθαγορείου και στον κεντρικό σταθμό θα τοποθετηθούν touch screen, που θα παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες στους επισκέπτες.

Πολύ καλές και προς τη θετική πλευρά όλες αυτές οι πρωτοβουλίες τουριστικής προβολής του πανέμορφου Πυθαγορείου. Αλλά βρε παιδιά δε βρίσκεται κανείς «σύγχρονος» άνθρωπος να τους πει ότι η πιο εύκολη φθηνή πρακτική λύση ακούει τώρα πλέον στο όνομα INTERNET ;

Γιατί μη μου πείτε, ότι η επίσημη σελίδα του Δήμου Πυθαγορείου, μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες!! Αφήστε που εκείνες οι διαφημίσεις του Google φάτσα κάρτα στην πρώτη σελίδα υποδηλώνουν προχειροδουλειά!!!

Ας παραδειγματιστούν από τον Μαραθόκαμπο , που διαθέτει πιστεύω την πιο σύγχρονη και ελκυστική σελίδα, μεταξύ των Σαμιακών Δήμων.

Ανανέωση χρειάζεται, λίγη γνώση και μεράκι ( εκτός των άλλων )!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Αρχική σελίδα