Προθυμότερες οι γυναίκες

Στις γυναίκες πρέπει να στραφούν όσες εταιρείες αναζητούν στελέχη υποψήφια για εκπατρισμό, καθώς σχεδόν επτά στις δέκα Ελληνίδες μάνατζερ δηλώνουν πρόθυμες να «ξενιτευτούν».

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Stanton Chase, από τα 305 στελέχη γένους θηλυκού που έλαβαν μέρος, οι 207 λένε «ναι» στο ενδεχόμενο να «μετακομίσουν» σε μια ξένη χώρα. Βασικός λόγος πίσω από αυτό; Η φιλοδοξία τους να ανέλθουν επαγγελματικά και το ότι βλέπουν την «ξενιτιά» ως «όχημα» για τον σκοπό αυτόν. Σημειώστε βέβαια ότι αυτή τη στιγμή είναι σπάνιο να συναντήσει κανείς γυναίκα «απεσταλμένη» στο εξωτερικό. Μάλιστα, μεταξύ των στελεχών που απάντησαν θετικά, περίπου μία στις τρεις έχει παιδιά, ενώ σχεδόν οι μισές είναι παντρεμένες.

Από την Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


2 σχόλια

  1. Γειά σου μωρέ Γιώργη με τις μουσικές σου επιλογές τις απίθανες. Αυτή η γυναίκα η τόσο αξιόλογη, χάθηκε μέσα στην μετριότητα της εποχής της(μας).
    Με την ευκαιρία, δημιουργήθηκε ένας συναθροιστής για τα σαμιώτικα μπλόγκς με διεύθυνση: www.samosblogs.gr Θα δώσω και το δικό σου εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργη, επειδή μου ζητάει στοιχεία μπες στο www.samosblogs.gr και πρόσθεσε και το δικό σου, νάμαστε παρέα όλα τα σαμιωτάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχική σελίδα