Η ΧΡΥΣΗ "ΕΛΙΑ"


Με χαρά και ιδιαίτερη υπερηφάνεια σας ενημερώνουμε πως το ελαιόλαδο «elia” της εταιρίας μας, έλαβε μέρος στον 3ο διαγωνισμό Ελληνικών Εξαιρετικά Παρθένων Ελαιολάδων του 5ου φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς, κερδίζοντας το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΕΥΣΗΣ από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού.
Αυτό αποδεικνύει την υψηλή ποιότητα του ελαιολάδου μας και αναδεικνύει ένα ακόμη κορυφαίο προϊόν του τόπου μας.

Η εταιρία Μάρκου Ι.Π. & Σια Ο.Ε., πιστή στις αρχές της, συνεχίζει από το 1969, να έρχεται σε καθημερινή εποικοδομητική επαφή με τους ελαιοπαραγωγούς και με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρουμε στον έλληνα καταναλωτή την κορυφαία εκδοχή του δικού μας ελαιολάδου, με σεβασμό στην παράδοση και στην αγνότητα.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το σλόγκαν που το ακολουθεί : «Κλείσαμε σ’ ένα μπουκάλι όλο τον κόπο του σαμιώτη ελαιοπαραγωγού». (Από το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
~*~
Για όλους εμάς που γνωρίζαμε την «ουσία του πράγματος», αλλά και για όλους εσάς που σταθήκατε για λίγο στα Λιοτρίβια των Κουμεΐκων, το βραβείο αυτό δεν αποτελεί έκπληξη...
Είναι φυσικό επακόλουθο της καταξιωμένης πορείας ενός ανθρώπου, «γεννημένου μεσ’ το λάδι».
Το φίνο άρωμα, η απαλή γεύση, η εξαιρετική ποιότητα, όλα αυτά τα συστατικά που χαρακτηρίζουν κάθε σταγόνα  της «Ελιάς», βρήκαν σχετικά σύντομα και κυρίως αβίαστα το δρόμο τους, μέσα από τη γευσιγνωσία των ειδικών, και εκτιμήθηκαν δεόντως!!!
Πώς να μη καμαρώνουμε λοιπόν, όταν ένα σπουδαίο προϊόν που αντίκρισε το φως  στο μικρό μας γενέθλιο τόπο, κατάφερε χάρις στο πείσμα, τη θέληση, το όραμα την αξιοσύνη και το μεράκι μερικών ανθρώπων, να αντιπροσωπεύει επάξια την παραγωγική κοινωνία ενός ολόκληρου νησιού.
ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο

  1. Αν έχει την «υψηλή ποιότητα του ελαιολάδου» της Λέσβου τότε σωστά και δίκαια βραβεύτηκε!

    Καλημέρα και πάντα τέτοια, μακρινέ μου ξάδερφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχική σελίδα